Outdoor


BECSOMAGOLT ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK

Újdonságot, egyedi megjelenést igénylő partnereink számára hosszú távra ajánljuk a becsomagolt elektromos szekrényeken történő megjelenést! Hatékony, kellően megtervezett és kivitelezett grafikával rendkívül figyelemfelkeltőek, egyedi dizájnt, feltűnő megjelenést biztosítanak! Elhelyezkedésük miatt gyalogosok és autósok által egyaránt jól láthatóak. Lehetőség van a szekrények teljes becsomagolására, továbbá a becsomagolt berendezéseken B1 plakáttartó elhelyezésére is, melyben az aktuális akciókat lehet meghirdetni.

Becsomagolt berendezések kiválóan alkalmazhatóak útbaigazításra, image kampány részeként, B1 kerettel ellátva pedig folyamatos akciók hirdetésére. Ajánljuk kisebb cégek részére is, mivel az adott üzlet környékén 1-1 kreatív grafikával ellátott megjelenéssel is elérhető a kívánt hatás. Legnagyobb előnye; hogy a kampányidőszakot rugalmasan tudjuk kezelni, így igazodni tudunk a megrendelő igényeihez illetve akcióihoz!

Technikai adatok: A berendezéseket ongrofoam anyaggal borítjuk be, melyre felkasírozással kerül az időtálló, napfény és csapadékálló öntapadós fólia. A berendezések méretei egyediek, helyszínenként változnak, így gyártási paramétereket konkrét helyszín esetén tudunk adni.AZ OUTDOOR B1 ÉS A2 OLYAN JÖVÕBE MUTATÓ INNOVATÍV KÖZTERÜLETI MÉDIUM, MELYET EGYEDÜL A B.LIZ-ART KFT. NYÚJT PARTNEREINEK.
Az Outdoor B1 és A2 felületek közlekedési csomópontokban, frekventált útvonalakon helyezkednek el, s kedvezõ fekvésük, méretük miatt közvetlen kapcsolatot alakítanak ki a célközönséggel és hosszabb ideig tartó információ átadására nyílik lehetõség. Mind a gyalogosok, mind a tömegközlekedõk és autósok számára központi, feltûnõ helyszíneken találhatók meg felületeink, melyekkel naponta többször találkoznak.

Outdoor B1 és A2 felületek lehetõséget nyújtanak üzenetük gyors és hatékony átadására. Olyan forgalmas csomópontokban, megállókban, bevásárló központok környékén találhatóak ezek a berendezések, ahol más, hasonló méretû közterületi médiummal nem lehet megjelenni.

Kampányidõszak: az Önök igényei szerint!
Felület méretek

  1. A2: 420 x 594 mm
  2. B1: 700 × 1000 mm

Kedvezõ áron és gyors határidõvel vállaljuk Outdoor B1 és A2 plakátok gyártását!