Blueboard


Blueboard
Cégünk egy egyedülálló megjelenési lehetőséget kínál ügyfeleinek, mellyel olyan látványos vizuális hatást érhetünk el, melyet más médiával nem lehet. Elsősorban egy brand erősítésére, promóció esetén ajánljuk. Egyedülálló hirdetési lehetőségünk alkalmat ad arra, hogy eddig sosem látott módon ismertesse meg cégét a leginkább vásárlóképes közönséggel.

Blue Board hirdetési hálózatunkat a főváros legforgalmasabb területein, parkolóautomatákon helyeztük el, olyan területeken, ahol más reklámeszközök csak korlátozottan használhatók. Az automaták feltűnő kék színe és a szemmagasságban lévő reklámfelületek, elkerülhetetlenné teszik a szemkontaktust.

Kettős hatás!
A hálózat az automatákat közvetlenül használó autósok mellett a gyalogos közönség körében is jelentős közvetlen kapcsolatot épít ki.

Direkt elérés!
Ellentétben a legtöbb médium által használt kontaktusszám-adatokkal, amelyek lehetőséget – és nem tényleges értékeket – mutatnak, az automatákból származó információk alapján a Blue Board hálózatban a tranzakciószám alapján pontosan kiszámítható a direkt kontaktusok aránya. Az autósok többször is használják az automatákat, így rövid idő alatt jelentős kontaktusszám generálható.

Kampányaink